Xitens Hosting Service


V.P.S. staat voor Virtual Prive Server. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is het een privéserver, wat zegt datgene deze speciaal voor jou bestemd is. Een VPS- dienstverlening biedt jouw een serie resources die u echter niet met iemand moet delen. Het lijkt dezelfde beetje alsof je je eigen dedicated Server hebt, echter dan virtual. In dit geval zegt virtueel dat het een taartpunt op een gevirtualiseerde server zijn die voor jouw is bedoeld.

Een Virtual private server kunt u zien als je fysieke server, welke werd opgedeeld in kleine virtual servers. Dat zegt dat u cpu rekenkracht, memory plus schijfruimte niet hoeft te delen aan iemand anders, zoals met gedeelde hosting. Want deze virtual server biedt jou de mogelijkheid om root-toegang te verkrijgen, u gewenste besturings-systeem te inrichten en betreffende uw project te werken met een ongekende vrijheid. Voor de backend business, het administreren van de fysieke-servers, het verzekeren betreffende tempo, life zijn van de servers en stabiliteit wordt gezorgd, terwijl u zich totaal op jouw project kunt concentreren.

De twee services zijn vergelijkbaar, maar daar zijn enkele fundamentele verschillen. Met dezelfde VPS-server kun je meerdere exemplaren fiksen op één dedicated server. Terwijl een VDS of Virtual Dedicated Server hetzelfde doet, maar de volledige dedicated server inneemt. VPS hosting is de perfecte prijs-energieoptie voor grote projecten, omdat het grote hoeveelheden toegewijde middelen en de meeste controle biedt, terwijl het ettelijke malen goedkoper zijn dan je eigen fysieke dedicated server.

VPS-hosting geeft je toegang tot gegarandeerde bronnen en volledige controle zonder je eigen server te hoeven draaien. Het is een uitstekende oplossing voor websites met middelmatig zelfs hoog verkeer en eCommerce. Bedrijven dat een snelle groei
verwachten, kunnen echter ook profiteren betreffende de stabiliteit betreffende de service. Als je een betrouwbare, zakelijke hostingomgeving in de strijd tegen een vriendelijke prijs wilt, is u zeker de moeite waard om VPS-hosting voor je website te overwegen. VPS-hosting wordt meestal bekeken als de volgende stap nadat je website is gegroeid uit de resourcegrenzen van shared hosting. Als het meest geavanceerde gedeelde hostingplan niet genoeg zijn om jouw site soepel te toestaan verlopen, dan zijn het de moeite waard om volgens een VPS-plan te upgraden. In dergelijke gevallen kan VPS-hosting je het goede van twee werelden bieden: shared en dedicated hosting.

Daar zijn echter verschillende gevallen wanneer u een goed idee kan zijn om vanaf het begin met een VPS-plan te beginnen. Zojuist kunnen eCommerce-websites precies waar je moet zorgen voor veilige betalingen met een snelle en stabiele omgeving veel baat bezitten bij
een Virtual Private Server. Als je bijvoorbeeld gevoelige gegevens opslaat of online betalingen dienen verwerken, kan VPS je helpen het risico op beveiligingsinbreuken en identiteitsdiefstal bij verminderen. Als je op bepaalde momenten op je site verkeersproblemen verwacht, bijvoorbeeld in het geval van een evenementenplanning of kaartverkoopwebsite, karaf een VPS-hostingplan ook een uitkomst is. Spelservers en verschillende resource-zware sites kunnen ook worden verricht met veel betere prestaties op dezelfde Virtual Private Server.

Redundantie in gegevens betekent dat er direct sprake moet zijn van failover in dat geval van een systeemprobleem. Een failover betekent datgene als een set gegevens niet langer aanwezig is, een andere goede kopie direct in productie wordt genomen om deze in de plaats te stellen. Dit resulteert in bijna geen enkele waarneembare uitvaltijd en de applicatie of site kan aanvragen blijven indienen alsof er niets is gebeurd. Gedurende de tussentijd heeft de systeembeheerder de mogelijkheid om dit probleem te herstellen en het systeem volkomen operationeel te maken. Hoewel dit misschien lijkt alsof het voor u ook zal dienen als een uitstekende Backup uitkomst, is dat een gevaarlijke denkfout. Redundantie biedt geen dekking tegen dezelfde storing die de hele computer ofwel het hele systeem kan beïnvloeden. Heb bijvoorbeeld een gespiegelde RAID hebt geconfigureerd (zoals RAID 1), zijn je bestandgevegens onnodig omdat de ene schijf nog steeds beschikbaar zijn als een schijf uitvalt. Als het apparaat zelf echter niet werkt, kunnen al jou gegevens verloren.

U is noodzakelijk datgene je functionele back-ups voor je belangrijke gegevens bijhoudt. Afhankelijk van je situatie kan dit betekenen dat je dezelfde back-up maakt betreffende applicatie- of gebruikersgegevens, of van een hele website ofwel machine. Het idee achter back-ups zijn dat in geval van een systeem-, machine- of gegevensverlies jij je kennis kunt herstellen, opnieuw kunt inzetten ofwel op een andere manier toegang zelfs jouw gegevens kunt krijgen. Het herstellen van een back-up kan downtime vereisen, maar het karaf het verschil betekenen tussen een punt van een etmaal geleden en helemaal opnieuw beginnen. Alles|Geheel} wat je je niet kunt veroorloven om te verliezen, moet per definitie worden ondersteund. Qua zie website methoden zijn daar nogal wat meerdere back-upniveaus. Deze beheersen zo nodig belanden gelaagd om rekening te houden aan verschillende soorten moeilijkheden. Je kunt zoals een configuratiebestand back-uppen voordat je het wijzigt, zodat je gemakkelijk naar je oude instellingen kunt terugkeren als zich een probleem voordoet. Dit is idee voor kleine wijzigingen die je actief bijhoudt. Deze setup zou echter jammerlijk mislukken in u geval van een schijfstoring of wat complexer. Je zou ook regelmatige, geautomatiseerde back-ups moeten hebben naar een externe locatie. Back-ups alleen bieden maar geen automatische failover. Dit betekent datgene fouten je misschien geen gegevens kosten (ervan uitgaande datgene je back-ups 100% up-to-date zijn), echter dat dit je de uptime karaf kosten. Dit zijn een reden waarom redundantie en back-ups het vaakst achter elkaar worden gebruikt, in plaats betreffende elkaar uit te sluiten.

Eerst en vooral beschermen updates je tegen beroemde veiligheidslekken. Dit zijn dan vooral beslissend wanneer er een nieuwe release beschikbaar zijn voor de computerprogramma`s
die je gedragen, omdat de gros wijzigingslogboeken en updateaanbiedingen eerder bekende exploits onthullen die al zijn gepatcht. Publieke kennis van deze exploits laat jouw applicatie een gemakkelijke prooi zijn voordat kwaadwillende gebruikers, dat erop uit zijn om deze nu bekende problemen te exploiteren. Van belang zijn website Content Management Systemen (CMS's) zoals WordPress, Joomla en Drupal, gebruikelijk vanwege hun gemeenschappelijk gebruik. Als je deze niet beveiligt door bij te werken, blijft je systeem openstaan voor aanvallen waardoor je software kwetsbaar werd. Een goede server-setup is vaak iets anders dat hoeveel je doorgaans in gedachten hebt. Apache of Nginx zijn voorkeurswebservers. Het instellen van een firewall is een must. Dit is het meest cruciale dat je bewust plus correct moet doen. Als je bezoekers hebt die toegang hebben tot je site, dan kun je in dat geval een DMZ (Demilitarized Zone) fiksen, zodat de authenticatie van dergelijke gebruikers binnen DMZ kan worden uitgevoerd en zij je admin-gebied niet volledig zullen invullen. Je kunt ook de specifieke rechten voor de gebruikers instellen (als je gebruikers hebt).

Data Transfer of Bandwidth is een kwantitatieve meting betreffende de totale bits die in en uit je VPS-systeem worden overgedragen. Elke keer dat dezelfde bezoeker op je website komt, downloaden zij alle stukken waaruit je webpagina bestaat. Dit omvat afbeeldingen, html, css en javascript-bestanden. Dat alles komt overeen met je totale gebruik van Data Transfer. Het zijn belangrijk om te berekenen hoeveel bandbreedte je websites nodig hebben middels je een VPS-hostingplan aanschaft om overbelasting te kunnen voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *